Vakantiehuis Durbuy - voorstelling van de vakantiewoning

Verblijf

Deze pagina delen met vrienden op facebook
Via het menu kan je meer foto's en een film vinden van het vakantiehuis.

Ons vakantiehuis is gelegen middenin de Belgische Ardennen in het kleinste stadje ter wereld. Je kan ons vinden in rue Des Crêtes 42 te 6940 Durbuy op de splitsing met de rue Saint Amour, op wandelafstand van het centrum van Durbuy.
Ze biedt ruim plaats aan 11 volwassen personen.

Ons vakantiehuis bevat: een grote living met tv via tv vlaanderen (met alle zenders zoals VTM, TV1, Canvas, VT4 en nog 300 andere zenders) een dvd speler en een muziekinstallatie.

We hebben twee volwaardige verwarmingssystemen. Er is een pelletkachel en een warmtepomp.
Hierdoor kan het vakantiehuis op zeer korte tijd opgewarmd worden en is de temperatuur in het tussenseizoen beter regelbaar.

Stoken met hout is een mooie vorm van verwarmen. De gemakkelijkste manier van houtstoken is stoken met pellets. Pellets worden gemaakt uit zuiver afvalhout, afkomstig van de houtindustrie. In speciale machines worden de houtspanen onder hoge druk samengeperst. Hierbij is géén bindmiddel of lijm nodig.

Een warmtepomp verplaatst warmte van de ene plaats naar de andere. Uw koelkast werkt volgens hetzelfde principe. De warmtepomp neemt de warmte op uit de buitenlucht, en verplaatst deze naar de te verwarmen plaats.
De grote voordelen van een warmtepomp zijn dat het heel eenvoudig te bedienen is, het zeer zuinig is (je hebt een rendement van 400%) en dat je het kan gebruiken als een airco om het huis te koelen tijdens onze hete Belgische zomers.Een open keuken met een vitrokeramische kookplaat, oven, microgolfoven, vaatwas, koelkast, diepvries, ...Een berging met een wasmachine en een droogkast.


Er zijn twee wc's voorzien, één op elk verdiep.


Vier slaapkamers: één slaapkamer met een tweepersoonsbed en een éénpersoonsbed, één slaapkamer met een tweepersoonsbed en een kinderbedje, en twee slaapkamers met elk één stapelbed (dubbel bed onderaan, enkel bed bovenaan). Er is ook een klein reisbedje voorzien.Twee badkamers, de ene voorzien van een douche, de andere van een dubbele douche, telkens met dubbele wastafels.


NIEUW:

De meeste huurders verkiezen een douche boven een bad.
Daarom hebben we besloten om de tweede badkamer te vernieuwen en een douche te plaatsen en het bad te verwijderen. We hebben gekozen voor een grote dubbele regendouche. Niets leuker dan met twee te kunnen genieten van een zalige warme douche.


Met dank aan Deklerck Johan voor de prachtige realisatie.


Voor de kindjes is er speelgoed voorzien.


De tuin (ca 1000 m²) is voorzien van een groot terras met barbecue, een petanquebaan, een badmintonnet, ...


Voor de kleintjes is er een grote schommel, een klimtoren met een glijbaan, een klimrek, een wip en een zandbak.


Er is een tuinhuis ter beschikking om meegebrachte fietsen of ander materiaal veilig op te bergen.Er is een ruime parking voorzien bij het vakantiehuis.


U kan ons vakantiehuis huren per week,weekend of midweek.
Afwijkingen zijn mogelijk na afspraak.

Voor prijzen zie verhuur.


Huur ons vakantiehuis voor uw welverdiende vakantie in de Ardennen.